Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 434g330kcal8.2g67.3g0.9g4.3g
Lanttu 76g22kcal0.8g3.5g0.2g1.4g
Porkkana 116g38kcal0.7g6.4g0.2g3g
Soijakastike 53g32kcal2.7g5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 333g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g14g76kcal0g0g8.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha140g233kcal26.6g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2331g1460kcal78g164.4g47.4g17.4g
Valittu annoskoko1165g730kcal39g82.2g23.7g8.7g
Annoskoko puolitettuna583g365kcal19.5g41.1g11.9g4.4g
Arvot/100g100g63kcal3.3g7.1g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149877