Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 219g57kcal3.4g5g1.1g6.4g
Sipuli 18g5.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Voi 8.8g64kcal0.1g0g7.1g0g
Vesi526g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g175g438kcal33.3g0.1g38.6g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g219g241kcal5g6.8g21.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2331g1610kcal84g25.4g137.4g13.4g
Valittu annoskoko1166g805kcal42g12.7g68.7g6.7g
Annoskoko puolitettuna583g403kcal21g6.4g34.4g3.4g
Arvot/100g100g69kcal3.6g1.1g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246891