Naudan suikalepata

1. Ruskista lihasuikaleet kuumalla pannulla, nosta syrjään odottamaan.

2. Kuori ja paloittele sipulit lohkoiksi.

Leikkaa paprikat suikaleiksi.

Ruskista sipulia ja paprikoita pannulla.

Leikkaa maustekurkut pieniksi paloiksi.

3. Laita lihasuikaleet kattilaan, kaada tomaattimurska päälle.

Kuumenna ja lisää fond du chef-kuutiot sekä sipulit.

Anna ruuan hautua kannen alla puolisen tuntia.

4. Mausta hunajalla ja mustapippurilla.

5. Lisää kattilaan paprika.

Anna kypsyä 15 min. Lisää lopuksi kurkut ja tomaatit.

Hauduta vielä kannen alla n. 10 min. Tarkista maku ja lisää halutessasi mausteita.

6. Tarjoa perunan, riisin tai pastan kanssa.

Vinkki! Tämän ruuan voi hyvin valmistaa edellisenä päivänä tai pakastaa.

Mitä pidempään ruoka saa hautua, sitä mehevämpää siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g233g315kcal51.3g0g11.7g0g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Paprika, punainen134g35kcal1.2g6.2g0.5g2.7g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g432g151kcal4.3g29.4g2.2g6g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g70g273kcal1.4g1.8g29.4g0g
Knorr, fond du chef (Knorr), annos 28g49g59kcal1.2g2.9g4.4g0.7g
Hunaja 23g77kcal0.1g18.9g0g0g
Mustapippuri 2.3g6.5kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g18g2.8kcal0.1g0.5g0g0.3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen146g29kcal0.9g5.5g0.4g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2331g1928kcal123.2g137.8g97.6g26.6g
Valittu annoskoko1165g964kcal61.6g68.9g48.8g13.3g
Annoskoko puolitettuna583g482kcal30.8g34.5g24.4g6.7g
Arvot/100g100g83kcal5.3g5.9g4.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281258