Aurajuusto hernekeitto

Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Aikku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)300g255kcal18g45g0g9.3g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Kasvisliemikuutio 13g40kcal1.3g1.8g3.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 599g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto90g306kcal18g0g26.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 21g72kcal2.1g14.7g0.3g0.7g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 30g79kcal1.8g13.2g2g0.8g
Leipä, vaaleavarras24g53kcal1.8g10.3g0.4g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2334g1658kcal88.4g178.6g64.2g37g
Valittu annoskoko1167g829kcal44.2g89.3g32.1g18.5g
Annoskoko puolitettuna584g414kcal22.1g44.7g16.1g9.3g
Arvot/100g100g71kcal3.8g7.7g2.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150631