Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 510g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 120g266kcal21g0g20.4g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 198g150kcal3.7g30.6g0.4g2g
Porkkana, keitetty, suolaa 63g21kcal0.4g3.6g0.1g1.6g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 120g41kcal1.3g6.5g0.2g3.5g
Sipuli, paistettu 21g21kcal0.3g1g1.7g0.4g
Lihaliemijauhe/tiiviste 6.6g19kcal0.7g1g1.4g0g
Pavut tomaattikastikkeessa128g96kcal5.1g16.6g0.1g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2334g1228kcal65g118.6g48.6g27.8g
Valittu annoskoko1167g614kcal32.5g59.3g24.3g13.9g
Annoskoko puolitettuna584g307kcal16.3g29.7g12.2g7g
Arvot/100g100g53kcal2.8g5.1g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277