Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt800g368kcal25.6g38.4g12g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g80g480kcal16.8g5.3g43.2g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g24g2.4kcal0.4g0g0.1g20.4g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Voi 40g290kcal0.5g0.2g32.5g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2336g2909kcal141.6g89.2g220.8g40.8g
Valittu annoskoko1168g1454kcal70.8g44.6g110.4g20.4g
Annoskoko puolitettuna584g727kcal35.4g22.3g55.2g10.2g
Arvot/100g100g125kcal6.1g3.8g9.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197070