Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g534g908kcal101.4g0g53.4g0g
Kesäkurpitsa, tuore160g27kcal1g4g0.6g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g80g22kcal0.5g4.8g0.2g2g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g334g83kcal5g15g1g0g
Kuohukerma,valio,2dl60g204kcal1.2g1.8g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2336g2490kcal218.2g51.2g152.4g6.2g
Valittu annoskoko1168g1245kcal109.1g25.6g76.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna584g623kcal54.6g12.8g38.1g1.6g
Arvot/100g100g107kcal9.3g2.2g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187822