Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g4571g7771kcal868.6g0g457.1g0g
Kesäkurpitsa, tuore1371g233kcal8.2g34.3g5.5g9.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g686g192kcal4.1g40.8g1.4g17.1g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g2857g714kcal42.9g128.6g8.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl514g1749kcal10.3g15.4g180g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21319kcal1868.2g438.2g1305.2g53.4g
Valittu annoskoko10000g10659kcal934.1g219.1g652.6g26.7g
Annoskoko puolitettuna5000g5330kcal467.1g109.6g326.3g13.4g
Arvot/100g100g107kcal9.3g2.2g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187822