Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g2740g2055kcal465.8g0g21.9g0g
Perunasipulisekoitus 500g3425g2329kcal54.8g510.3g3.4g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g1712g1027kcal17.1g77.1g68.5g10.3g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g2055g616kcal41.1g61.6g8.2g51.4g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g69g151kcal11.6g11.6g6.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12356kcal1180.8g1321.2g216.4g124g
Valittu annoskoko10000g6178kcal590.4g660.6g108.2g62g
Annoskoko puolitettuna5000g3089kcal295.2g330.3g54.1g31g
Arvot/100g100g62kcal5.9g6.6g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314556