Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 175g213kcal37.2g0g7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 88g67kcal1.6g13.6g0.2g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g88g25kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Maissi, pirkka31g38kcal0.9g8g0.2g1g
Papu, ohut vihreä, pirkka44g12kcal0.8g1.8g0.1g1.1g
Lehtiselleri 18g2.2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu4.4g3.5kcal0.1g0.8g0g0.1g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl18g13kcal0.7g1.4g0.5g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)4.4g6.3kcal0.2g0.4g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 569g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%66g105kcal1.8g1.8g9.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g45kcal1.3g9.2g0.2g0.5g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 11g97kcal0g0g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2338g1278kcal92g89.4g59.6g13.4g
Valittu annoskoko1169g639kcal46g44.7g29.8g6.7g
Annoskoko puolitettuna585g320kcal23g22.4g14.9g3.4g
Arvot/100g100g55kcal3.9g3.8g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153942