Porkkana-valkosipulikeitto

Kuullota porkkanapaloja ja valkosipulia hetki ruokaöljyssä.

Lisää vesi/kasvisliemi ja rosmariini.

Keitä kunnes porkkanat pehmeitä.

Soseuta ja lisää fraiche.

Mausteeksi voi laittaa mustapippuria.

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1337 grammaa

Enja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 438g143kcal2.7g24.3g0.9g11.2g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 525g0kcal0g0g0g0g
Valio fraiche 5%175g158kcal7g13.3g8.7g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow5.3g14kcal0.5g0.5g1.1g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 16g139kcal0g0g15.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2340g931kcal22.2g80g53g23g
Valittu annoskoko1170g466kcal11.1g40g26.5g11.5g
Annoskoko puolitettuna585g233kcal5.6g20g13.3g5.8g
Arvot/100g100g40kcal0.9g3.4g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157204