Karppi tiikerikakku

Vatkaa munat ja 2 dl Sukrin luontaista makeutusainetta sekaisin.

Lisää joukkoon sulatettu voi ja ½dl vettä.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.

Ota taikinasta 1/3 erilleen ja lisää kaakaojaue ja 3-4 rkl vettä.

Kaada vuokaan vuorotellan.

Öljyä esim silikoni vuoka ja leivitä mantelijauholla esim.

Paista 225, 40 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Annela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 44g62kcal5.4g0.1g4.5g0g
Voi 20g144kcal0.2g0.1g16.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g15g91kcal3.1g1g8.3g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g4.9g0.5kcal0.1g0g0g4.2g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2.4g8.8kcal0.4g0.3g0.5g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.9g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Voi 1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.7g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g1g6.1kcal0.2g0.1g0.6g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g0.3g0kcal0g0g0g0.3g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana234g666kcal19.8g6.6g62.8g10.4g
Valittu annoskoko117g333kcal9.9g3.3g31.4g5.2g
Annoskoko puolitettuna59g167kcal5g1.7g15.7g2.6g
Arvot/100g100g285kcal8.5g2.8g26.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256597