Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.8kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Herkkusieni säilyke 13g2.1kcal0.3g0g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.2.5g8.7kcal0.3g1.7g0.1g0.1g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi1.2g4.1kcal0.1g0.2g0.3g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 19g56kcal3.5g0.5g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana234g171kcal9g7.4g11.2g1.8g
Valittu annoskoko117g85kcal4.5g3.7g5.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna59g43kcal2.3g1.9g2.8g0.5g
Arvot/100g100g73kcal3.8g3.2g4.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111038