Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 66g12kcal0.4g1.6g0.3g0.5g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g3.4g7.3kcal0.5g0.7g0.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g19g53kcal3.6g0g4.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.1g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Voi 5.3g38kcal0.1g0g4.3g0g
Basilika, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Timjami, annos 3g0.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana234g238kcal10.4g7.6g18g2.2g
Valittu annoskoko117g119kcal5.2g3.8g9g1.1g
Annoskoko puolitettuna59g59kcal2.6g1.9g4.5g0.6g
Arvot/100g100g102kcal4.4g3.2g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303407