Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g75g105kcal11.2g2.2g6.8g0.1g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g23g33kcal0.7g0.5g3g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g19g30kcal0.6g0.7g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana234g335kcal25g6.8g25.2g0.2g
Valittu annoskoko117g168kcal12.5g3.4g12.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna59g84kcal6.3g1.7g6.3g0.1g
Arvot/100g100g143kcal10.7g2.9g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331070