Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.6g5.1kcal0g0g0.6g0g
Punajuuri 71g27kcal0.7g4.9g0.1g1.8g
Hunaja 1.4g4.7kcal0g1.1g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g25g76kcal5.3g0.3g5.3g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 6.2g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Rucola, lautaselinen n. 30g5.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Pinjansiemenet, Parrots7g44kcal2g0.9g3.9g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana234g317kcal16.4g14.8g19.8g4.6g
Valittu annoskoko117g158kcal8.2g7.4g9.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna59g79kcal4.1g3.7g5g1.2g
Arvot/100g100g135kcal7g6.3g8.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252