Jussin kanapata

Laita riisi kiehumaan.

Pilko punasipuli lohkoiksi (tai kuutioiksi jos tahtoo...

ihan sama...) paista kanaa lisää kasvikset ja lämmitä.

Lisää kypsähkö risi, kerma, kanaliemi ja vesi.

hauduta kypsäksi.

Nauti..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Hevijussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g49g59kcal8.8g0.8g2.2g0g
Jasmiiniriisi, Rainbow15g51kcal1g11.5g0.1g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g23g7.9kcal0.4g1.4g0g0.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl7.5g6.4kcal0.1g0.3g0.5g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.8g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana234g256kcal21g29g6g1.6g
Valittu annoskoko117g128kcal10.5g14.5g3g0.8g
Annoskoko puolitettuna59g64kcal5.3g7.3g1.5g0.4g
Arvot/100g100g110kcal9g12.4g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=441155