Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha58g97kcal11.1g0g5.8g0g
Sipuli (kuorittu)8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Korppujauho 5.8g21kcal0.6g4.4g0.1g0.3g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)15g12kcal0.1g0.5g1g0g
Voileipäkinkku,snellman3.5g3.6kcal0.6g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 8g11kcal1g0g0.8g0g
Puolukka 18g6.8kcal0.1g1.2g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana234g335kcal27.2g13g18.8g1.8g
Valittu annoskoko117g168kcal13.6g6.5g9.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna59g84kcal6.8g3.3g4.7g0.5g
Arvot/100g100g143kcal11.6g5.5g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514