Broilerikeitto

Kuutioi kaikki juurekset.

Laita ne ja molemmat liemikuutiot kiehumaan veteen, keitä 5-10min.

Sillä aikaa pilko broilerit, laita pinnoitetulle pannulle 1tl rypsiöljyä, ruskista broilerin palat, mausta broilerit kypsinä, mausteita maun mukaan; currya, mustapippuria, paprikaa, suolaa, chiliä..

Lisää keittoon pakastevihannekset ja makaronit.

Keitä n 5 min., lisää broilerit ja keitä hilajaa vielä n 10-15min.

lopuksi pinnalle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Tj5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.3g2.2kcal0g0g0.3g0g
Broilerifilee, marinoimaton18g19kcal4g0g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.2g
Lanttu 5g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Juuriselleri 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 1.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 2g0.5kcal0g0g0g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka13g4.4kcal0.3g0.6g0.1g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g0.5g1kcal0g0.1g0.1g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.5g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)5g18kcal0.6g3.5g0.1g0.2g
Persilja 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g103kcal10g10.6g2g1.2g
Valittu annoskoko117g51kcal5g5.3g1g0.6g
Annoskoko puolitettuna59g26kcal2.5g2.7g0.5g0.3g
Arvot/100g100g44kcal4.3g4.5g0.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197095