Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.9g2.6kcal0.1g0.2g0.2g0g
Kaali, valkokaali31g6.6kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Keittojuures, Pirkka25g6.3kcal0.3g1.1g0.1g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g13g19kcal2.5g0g1g0g
Siirappi 0.6g1.9kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana234g72kcal6.6g5.8g2.8g1.4g
Valittu annoskoko117g36kcal3.3g2.9g1.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna59g18kcal1.7g1.5g0.7g0.4g
Arvot/100g100g31kcal2.8g2.5g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220139