Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 76g245kcal20.4g0g18.3g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]15g52kcal1.8g0g5.6g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.7g0g0.6g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia11g16kcal1.9g0g1g0g
Juusto, mozzarella 6.5g17kcal1.2g0g1.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana234g681kcal52.4g0.8g53.6g0g
Valittu annoskoko117g341kcal26.2g0.4g26.8g0g
Annoskoko puolitettuna59g170kcal13.1g0.2g13.4g0g
Arvot/100g100g291kcal22.4g0.3g22.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229588