Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%58g99kcal11.7g0g5.8g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)10g19kcal0.4g3.3g0.3g0g
Korppujauho 3.6g13kcal0.4g2.7g0g0.2g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g29g39kcal0.9g1.1g3.5g0g
Kananmuna kuoreton 8g11kcal1g0g0.8g0g
Puolukka 8.7g3.4kcal0g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana234g371kcal28.8g15.4g20.8g0.8g
Valittu annoskoko117g185kcal14.4g7.7g10.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna59g93kcal7.2g3.9g5.2g0.2g
Arvot/100g100g158kcal12.3g6.6g8.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310667