Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g67g27kcal0.3g8g0.1g0g
Kaurahiutale 5.4g20kcal0.8g3.1g0.4g0.5g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton4g29kcal0g0g3.2g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)17g61kcal2.1g12g0.3g0.9g
Vehnäjauho puolikarkea 23g78kcal2.3g15.9g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g430kcal11g78g8.6g4.4g
Valittu annoskoko117g215kcal5.5g39g4.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna59g108kcal2.8g19.5g2.2g1.1g
Arvot/100g100g183kcal4.7g33.2g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316844