Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 77g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Paprika keltainen 8.8g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli22g66kcal0.8g1g6.6g0g
Oliiviöljy 3.1g27kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g223kcal2.8g7.2g20g1.6g
Valittu annoskoko117g111kcal1.4g3.6g10g0.8g
Annoskoko puolitettuna59g56kcal0.7g1.8g5g0.4g
Arvot/100g100g95kcal1.2g3.1g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716