Pennepastasalaatti

Keitä pennepasta kauttaaltaan kypsäksi.

Anna jäähtyä.

Pilko sipuli, tomaatit, oliivit, basilika ja valkosipulinkynnet.

Sekoita ainekset keskenään hyvin.

Mausta halutessasi tilkalla oliiviöljyä, mustapippurilla ja yrttimausteella.

Anna salaatin jäähtyä jääkaapissa yli tunnin ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore2.8g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2kcal0.2g0.3g0g0g
Sipuli, tuore20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)14g25kcal0.3g0.5g2.4g0.4g
Tomaatti, tuore23g4.6kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Pennepasta (Eldorado), annos 90g56g196kcal6.6g40.8g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g469kcal15.2g87g6.6g2.2g
Valittu annoskoko117g235kcal7.6g43.5g3.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna59g117kcal3.8g21.8g1.7g0.6g
Arvot/100g100g200kcal6.5g37.1g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37760