Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g28g28kcal5.6g0.6g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Herkkusieni28g4.2kcal0.6g0.2g0.1g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.8kcal0.1g1g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)28g17kcal0.3g1.3g1.1g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli14g25kcal1g0.5g2.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g203kcal15.6g8.6g17g1.2g
Valittu annoskoko117g102kcal7.8g4.3g8.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna59g51kcal3.9g2.2g4.3g0.3g
Arvot/100g100g87kcal6.6g3.7g7.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204522