Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 17g14kcal0.5g0.7g1g0g
Katkarapu, rainbow75g75kcal17.3g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Tilli, tuore 4.2g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g194kcal36.6g3.6g3.4g1g
Valittu annoskoko118g97kcal18.3g1.8g1.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna59g49kcal9.2g0.9g0.9g0.3g
Arvot/100g100g83kcal15.6g1.5g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889