Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g38g7.6kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 11g25kcal1.8g0.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g262kcal21.2g3.4g18.2g1g
Valittu annoskoko118g131kcal10.6g1.7g9.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna59g66kcal5.3g0.9g4.6g0.3g
Arvot/100g100g112kcal9g1.4g7.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667