Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 52g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.1g3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g21g13kcal0.3g2.7g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.8g1.9kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha21g35kcal4g0g2.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.6g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.7g6.4kcal0g0g0.7g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g10g3.1kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g125kcal9g7.6g6g1g
Valittu annoskoko117g62kcal4.5g3.8g3g0.5g
Annoskoko puolitettuna59g31kcal2.3g1.9g1.5g0.3g
Arvot/100g100g53kcal3.8g3.2g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276177