Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 5g7.2kcal0.2g1.6g0g0g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 38g51kcal8.2g0g2g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g13g4.4kcal0.2g0.8g0g0.4g
Selleri, annos 50g5g0.7kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g15g3kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 7.5g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.2kcal0.1g0.9g0g0.4g
Paprika, punainen7.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g155kcal18.4g10.4g4g3g
Valittu annoskoko118g78kcal9.2g5.2g2g1.5g
Annoskoko puolitettuna59g39kcal4.6g2.6g1g0.8g
Arvot/100g100g66kcal7.8g4.4g1.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412612