Lasagne, kasvis-jauheliha

Valkokastikkeeseen maito, vesi 1 dl, creme fraiche, vj (nestesuurus).

Mausta muskottipähkinä, vp, suola ja lisää vähän juustoraastetta.

Jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja 1 kasvis fond du chef sekä tomaattimurska, raastettu porkkana ja suikaloitu kesäkurpitsa.

Mausta paholaisenhillolla, mustapippurilla ja suolalla.

Anna hautua.

Laita kerroksittain isoon lasagnevuokaan pastalevyjen kanssa: alle ensin jauhelihakastike.

Pasta, jlkastike, valkokastike => noin 4-5 kerrosta.

Päälle juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Lasuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 13g16kcal2.6g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g12g4.1kcal0.2g0.7g0.1g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g0.6g0.8kcal0g0.2g0g0g
Porkkana 7.8g2.6kcal0g0.4g0g0.2g
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g6.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 31g20kcal0.9g1.5g1.1g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g6.6g7.2kcal0.2g0.4g0.5g0g
Mozzarella juustoraaste (K-menu), annos 50g1.1g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss3.1g10kcal0.7g0g0.7g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras7.8g27kcal1g5.5g0.1g0.2g
Rypsiöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g213kcal12.2g20.8g8.2g1.2g
Valittu annoskoko118g106kcal6.1g10.4g4.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna59g53kcal3.1g5.2g2.1g0.3g
Arvot/100g100g91kcal5.2g8.9g3.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458155