Kevyt lasagne

Ruskista sipuli ja jauheliha.

Lisää mausteet (paprikaa, valkosipulia, suolaa) ja tomaattimurka.

Anna hiljalleen kypsyä että osa nesteestä haihtuu.

Lisää lämminkuppi jauheet kiehuvaan veteen ja suurusta ohrakkaalla.

"Kastikken" tulee olla paksuhkoa.

Laita uunivuokaan kerroksittain jauhelihaa ja kastiketta ja levyjä.

Jätä päällimäiseksi kastiketta.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1t.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa (käsi31g43kcal5.9g0g2.2g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)31g7.8kcal0.3g1.7g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)3.9g17kcal0.2g2.5g0.7g0g
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Ohrakas ohratärkkelys1.2g4.3kcal0g1.1g0g0g
Lasagnelevy Rainbow6.4g24kcal0.9g4.6g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g194kcal14.8g20.2g6.2g1.4g
Valittu annoskoko118g97kcal7.4g10.1g3.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna59g49kcal3.7g5.1g1.6g0.4g
Arvot/100g100g83kcal6.3g8.6g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89142