Sitruunainen tonnikalavuoka

350 g pastaa (esim.

Barilla Penne Rigate)

2 prk tonnikalaa (öljyssä)

2 pss Blå Bandin sitruunakastikejauhetta

4 dl ruokakermaa

2 dl vettä
2 dl herne-maissi-paprika -seosta
2 kevätsipulia varsineen silputtuna

1 tl sitruunapippuria

ripaus suolaa
150 g juustoraastetta
tilliä tai basilikaa koristeluun

Keitä pasta melkein kypsäksi.

Valuta tonnikala ja sekoita uunivuossa pastan kanssa.

Sekoita sitruunakastikejauhe, ruokakerma, vesi, herne-maissi-paprika -seos, kevätsipulisilppu, sitruunapippuri ja suola kulhossa.

Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle juustoraaste.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Barilla Plus pasta (Barilla), annos 100g27g93kcal4.2g17.2g0.8g1.6g
Tonnikala vedessä, rainbow22g22kcal4.4g0.1g0.4g0g
Sitruunakastikejauhe 1 pss (Blå band), annos 43g6.7g34kcal0.4g3.6g1.9g0.1g
Ruokakerma Valio 5%31g19kcal0.4g0.9g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 9g10kcal0.3g1.7g0.1g0.3g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g376kcal19.6g47.4g11.8g4.2g
Valittu annoskoko118g188kcal9.8g23.7g5.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna59g94kcal4.9g11.9g3g1.1g
Arvot/100g100g160kcal8.3g20.2g5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89850