Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 26g20kcal0.5g4.1g0.1g0.3g
Porkkana 11g3.7kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli 4.8g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g31g52kcal6.1g0g3.1g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 0.4g2.3kcal0g0g0.3g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g0.4g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g161kcal13.6g10.2g7g1.4g
Valittu annoskoko118g81kcal6.8g5.1g3.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna59g40kcal3.4g2.6g1.8g0.4g
Arvot/100g100g69kcal5.8g4.3g3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170593