Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 36g45kcal7.5g0g1.6g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g41g12kcal0.5g2.2g0.1g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g13g11kcal0.8g2g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka3.8g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g19g17kcal0.3g1.7g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g177kcal18.4g13.2g5.4g0g
Valittu annoskoko118g88kcal9.2g6.6g2.7g0g
Annoskoko puolitettuna59g44kcal4.6g3.3g1.4g0g
Arvot/100g100g75kcal7.8g5.6g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209308