Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g6.2g22kcal0.5g4.9g0g0.1g
Pirkka naudan jauheliha 400g29g67kcal5.5g0g5g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g19g19kcal1.4g2.9g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä15g11kcal0.6g1.8g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.7g1.8kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g244kcal16.4g19.6g11g1.4g
Valittu annoskoko118g122kcal8.2g9.8g5.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna59g61kcal4.1g4.9g2.8g0.4g
Arvot/100g100g104kcal7g8.3g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96586