Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 5.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 19g4.3kcal0.3g0.5g0g0.4g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Kasvisliemikuutio 1g3.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 38g40kcal3.2g5.3g0.1g2.6g
Persilja 4.7g1.3kcal0.1g0.1g0g0.4g
Ruohosipuli 1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g120kcal7.8g12.6g2.4g7g
Valittu annoskoko118g60kcal3.9g6.3g1.2g3.5g
Annoskoko puolitettuna59g30kcal2g3.2g0.6g1.8g
Arvot/100g100g51kcal3.3g5.3g1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910