Gulassikeitto

Ainesluettelosta puuttuu meirami, jota tulee 2rkl.

Kuullota silputut sipulit osassa öljyä.

Ruskista lihasuikaleet parissa erässä öljyssä, lisää kattilaan.

Lisää vikan erän päälle jauhot ja anna ruskistua.

Huuhtele pannu vedellä (½l), että kaikki maut tulevat talteen.

Lisää mausteet ja liemiainekset.

Hauduttele pari tuntia, kunnes liha on mureaa.

Lisää kuutioidut perunat, keitä 10min.

Lisää paprikasuikaleet ja pieniksi kuutioidut tomaatit.

Jatka kypsennystä vielä 10min.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Tarjoile smetanan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 42g46kcal9g0g1.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)8.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.4kcal0.2g1.1g0g0.1g
Paprikajauhe 0.6g2kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe,vähäsuola0.7g1.8kcal0.1g0.2g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 26g20kcal0.5g4g0.1g0.3g
Paprika punainen 16g4.6kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g18g3.6kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.6g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g254kcal20.6g14.8g12g2.4g
Valittu annoskoko118g127kcal10.3g7.4g6g1.2g
Annoskoko puolitettuna59g64kcal5.2g3.7g3g0.6g
Arvot/100g100g108kcal8.7g6.3g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431395