TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen21g29kcal4g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Chili, vihreä, tuore 1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g10g16kcal1.7g0.4g0.8g0g
Paprikajauhe 0.5g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 78g14kcal0.4g2g0.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g152kcal12.6g5.8g8.6g1.6g
Valittu annoskoko118g76kcal6.3g2.9g4.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna59g38kcal3.2g1.5g2.2g0.4g
Arvot/100g100g65kcal5.3g2.5g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546