Kalakeitto itämainen

Pilko sipuli, porkkanat, perunat, lanttu, paprika ja gaffir-limen 4 lehteä.

Freesaa niitä oliiviöljyssä.

Lisää 3 ruokalusikallista karria.

Freesaa hetki.

Lisää kaksi litraa kiehuvaa vettä.

Lisää sulatejuusto kiehuvaan nesteeseen.

Hauduta vihannekset kypsiksi.

Lisää seitipalat ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää hakattua korianteria ja persiljaa.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 419 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl28g22kcal4.8g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g14g8.4kcal0.2g1.8g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl9g16kcal1.7g0.1g0.9g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Lanttu 7g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g114kcal13.8g5.6g3.6g0.8g
Valittu annoskoko118g57kcal6.9g2.8g1.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna59g28kcal3.5g1.4g0.9g0.2g
Arvot/100g100g48kcal5.9g2.4g1.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137353