Jauhelihapiirakka Sainin tapaan

Sekoita cremefraise, kermaviili, margariinisula, sooda, suola ja jauhot taikinaksi.

Painele se uunipellille, reunat hieman ylös.

Paista jauheliha ja ohutta porkkanasilppua, sipulisilppua ja haluamiasi mausteista.

Lisää täyte piirakan päälle ja tee munamaito-juustoraastesekoitus ja kaada se pellille.

Paista 200-225-asteisessa uunissa kullanruskeaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2515 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.6g10.7g0.2g0.5g
Ruokasooda 0.5g0kcal0g0g0g0g
Creme fraise9g26kcal0.3g0.2g2.6g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 9g8.1kcal0.3g0.4g0.6g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)7g16kcal0.9g0g1.3g0g
Kevytkerma28g34kcal0.9g1.3g2.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7g2kcal0g0.4g0g0.2g
Arkijuusto, Valio [330kcal]4.7g16kcal1.3g0g1.1g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1.4g7.5kcal0g0g0.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 16g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g390kcal18g26.8g22.8g1.6g
Valittu annoskoko118g195kcal9g13.4g11.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna59g98kcal4.5g6.7g5.7g0.4g
Arvot/100g100g166kcal7.6g11.4g9.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438734