Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis399g447kcal87.8g0g12g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g10g0.5kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g10g7.4kcal0.4g1.3g0g0g
Ketsuppi, Heinz35g36kcal0.3g8.4g0g0.4g
Sinappinen salaatinkastike pirkka15g49kcal1.4g1.2g4.9g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 649g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Valkopippuri 2g5.7kcal0.2g0.8g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2340g1498kcal188g68.6g54.8g4.8g
Valittu annoskoko1170g749kcal94g34.3g27.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna585g375kcal47g17.2g13.7g1.2g
Arvot/100g100g64kcal8g2.9g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859