Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g838g1207kcal184.4g0g50.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g162kcal0g0g18g0g
Suola, annos 3g7.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 7.2g20kcal0.8g2.8g0.2g1.9g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g150g180kcal3.4g7.2g15g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g150g165kcal3.4g6g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2340g3466kcal384g32g197g3.8g
Valittu annoskoko1170g1733kcal192g16g98.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna585g867kcal96g8g49.3g1g
Arvot/100g100g148kcal16.4g1.4g8.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312691