Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 506g153kcal4.8g25.8g1g10.1g
Naudan paistijauheliha, Pirkka450g756kcal90g0g45g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g113g338kcal4.5g6.7g32.6g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)45g126kcal6.3g1.8g10.3g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2340g2773kcal212.6g74g178g22.2g
Valittu annoskoko1170g1387kcal106.3g37g89g11.1g
Annoskoko puolitettuna585g693kcal53.2g18.5g44.5g5.6g
Arvot/100g100g119kcal9.1g3.2g7.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242