Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 45g10kcal0.6g0.8g0.3g1.1g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g23g162kcal0.2g0.2g18g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 878g257kcal9g41g2.7g16.1g
Kuohukerma,valio,2dl225g765kcal4.5g6.8g78.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2340g2389kcal28.6g97.6g199.6g34.4g
Valittu annoskoko1170g1194kcal14.3g48.8g99.8g17.2g
Annoskoko puolitettuna585g597kcal7.2g24.4g49.9g8.6g
Arvot/100g100g102kcal1.2g4.2g8.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768