Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 338g747kcal59.1g0g57.4g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Parsakaali brokkoli 276g97kcal12.7g5.4g0.8g6.9g
Pekoni, paistettu 96g493kcal15.7g0g48.5g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g281g309kcal6.5g8.7g28.1g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g146g380kcal39.5g0g24.9g0g
Mustapippuri 5.6g16kcal0.6g2.2g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2340g4099kcal269g35.4g320g17.8g
Valittu annoskoko1170g2050kcal134.5g17.7g160g8.9g
Annoskoko puolitettuna585g1025kcal67.3g8.9g80g4.5g
Arvot/100g100g175kcal11.5g1.5g13.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245390