Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g600g1020kcal114g0g60g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Sipuli (kuorittu)206g56kcal2.7g9.9g0.4g3.5g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g188g263kcal5.6g3.7g24.4g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g54g137kcal9.1g1.1g11.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g41g42kcal3.2g6.6g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2340g3270kcal289.8g43g209.4g8.6g
Valittu annoskoko1170g1635kcal144.9g21.5g104.7g4.3g
Annoskoko puolitettuna585g818kcal72.5g10.8g52.4g2.2g
Arvot/100g100g140kcal12.4g1.8g8.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256339