Vuohenjuusto-tomaatti-basilika-salaatti-

1 ruukkusalaatti
2 tuoretta tomaattia
1 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä (kuutioituna)
100 g vuohenjuustoa (valmiiksi viipaloitua) murennettuna
1 kevätsipuli varsineen
muutama basilikanlehti
-mausteeksi ruusu/himalajansuolaa ja mustapippuria (voi maustaa reippaalla kädellä!)
Silppua, sekoita, nauti (hyvällä omallatunnolla)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 34g77kcal1.7g5.9g4.8g2g
Tomaatti 563g128kcal3.1g19.4g1.7g7.9g
Ruukkusalaatti (oksasen puutarha oy) (Suomi), annos 100g225g23kcal2.5g2.3g0.5g2.3g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g79g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g158g397kcal25.2g2.5g31.5g0g
Basilika, tuore113g45kcal3.5g5.6g0.9g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2340g1381kcal74g79g79.2g35.8g
Valittu annoskoko1170g691kcal37g39.5g39.6g17.9g
Annoskoko puolitettuna585g345kcal18.5g19.8g19.8g9g
Arvot/100g100g59kcal3.2g3.4g3.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369059