(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 342g78kcal6.2g8.2g0.7g7.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g427g115kcal5.6g20.5g0.9g7.3g
Herkkusieni säilyke 983g167kcal20.6g2g2.9g23.6g
Paprika punainen 769g225kcal7.2g34.6g3.1g14.6g
Kesäkurpitsa zucchini 1068g193kcal6g26.7g4.3g7.5g
Parsakaali brokkoli 1709g599kcal79g33.3g5.1g42.7g
Smetana, rasvaa n. 40 % 513g2000kcal10.9g11.3g215.4g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton641g1154kcal28.8g35.3g96.2g25.6g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g1068g1175kcal24.6g42.7g106.8g0g
Tonnikala öljyssä 2479g4704kcal672.2g0g223.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20820kcal1722.2g429.2g1317g257g
Valittu annoskoko10000g10410kcal861.1g214.6g658.5g128.5g
Annoskoko puolitettuna5000g5205kcal430.6g107.3g329.3g64.3g
Arvot/100g100g104kcal8.6g2.1g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163233