Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka47g38kcal1.6g8.9g0.5g0.5g
Palsternakka 134g85kcal0.7g15.8g0.5g6g
Porkkana 134g44kcal0.8g7.4g0.3g3.4g
Juuriselleri 67g21kcal0.8g3.1g0.1g2.1g
Peruna, keskikokoinen 60g200g120kcal3g26g0.2g1.8g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl134g40kcal6.1g2.5g0.4g2.1g
Sipuli (käsittelemätön)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)200g468kcal22.6g1g39.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g134g374kcal25.4g0g29.4g0g
Persilja 40g11kcal0.6g0.4g0.1g3.2g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g17g15kcal0.5g0.6g1.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2344g2468kcal126g137.8g143.8g40.6g
Valittu annoskoko1172g1234kcal63g68.9g71.9g20.3g
Annoskoko puolitettuna586g617kcal31.5g34.5g36g10.2g
Arvot/100g100g105kcal5.4g5.9g6.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397566